Veelgestelde vragen

Indien je nog vragen hebt die hier niet beantwoord worden, aarzel dan niet om ons te contacteren via onze contactpagina.

Dit kan via de website, bij ‘Onze kampen’. Selecteer de juiste STERKweek en je komt terecht op een inschrijvingsfiche. Wanneer je deze helemaal hebt ingevuld, krijg je een mailtje van mij. Ik kijk dan of er nog vrije plaatsen zijn en neem contact met jou op. Ik geef je dan de betalingsgegevens. Je inschrijving is pas voltooid wanneer we de betaling ontvangen hebben.

Load More

Ja, uw kind is verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. Voor diefstal, schade of verlies van persoonlijke spullen is STERKkamp niet aansprakelijk.

Load More

Neen, want de periode is dan te kort. We hebben echt vijf dagen nodig om blijvende tips and tricks mee te geven

Load More

Het gebeurt wel eens dat kinderen één of twee dagen nodig hebben om zich op hun gemak te voelen. Elke dag wordt er na afloop met de ouders besproken hoe jouw kind zijn dag heeft beleefd. Wat was leuk? Waar moet nog aan gewerkt worden? Zijn er problemen? Als blijkt dat jouw kind nog geen fijne tijd heeft gehad, gaan we zoeken naar manieren om hem of haar veiliger te laten voelen. In 90% van de gevallen, komen ze los op dag drie en vertellen ze vrijdagavond dat ze het jammer dat STERKkamp gedaan is.

Load More

Ja, je kan je inschrijving annuleren. Indien je een doktersattest kan voorleggen, betalen we het inschrijvingsgeld (min 20€ administratiekosten) terug via een waardebon. Indien je om wille van andere redenen wilt annuleren minstens 10 werkdagen voor de start van het kamp, betalen we het inschrijvingsgeld voor 50% (min 20€ administratiekosten) terug via een waardebon.

Load More

Ja, indien er te weinig inschrijvingen zijn, kan het kamp helaas geannuleerd worden.

Load More

Ja, dit is mogelijk. Hiervoor kan je contact opnemen via info@sterkkamp.be.

Load More

Tijdens de inschrijving vragen we heel wat informatie via een uitgebreide vragenlijst over jouw kind. Daarin zit ook een sectie over allergieën. Onze toffe monitoren zijn naast leuke mensen, ook professionals en zullen hier dus rekening mee houden. Je kan jouw kind dus met een gerust hart achterlaten.

Load More