Ons aanbod

Binnen ons aanbod vind je twee services, enerzijds onze kampen die al enkele jaren kinderen helpen sterker in hun schoenen te staan en anderzijds verzorgen we workshops op scholen rond verschillende thema’s die helpen bij de goede ontwikkeling van kinderen, zo kunnen ze ook in een vertrouwde omgeving leren sterker in hun schoenen te staan.

Onze kampen op maat

Ja, we bieden kampen op maat aan die afgestemd zijn op de noden van jouw kind. Er zijn drie verschillende kampen waar telkens andere onderwerpen aan bod komen en waar de moeilijkheidsgraad verschilt. Het is namelijk belangrijk dat kinderen zich in de eerste STERKweek leren thuis voelen. Een nieuwe omgeving met nieuwe mensen kan voor sommigen wat eng zijn en daarom focussen we dus eerst op het creƫren van een veilige omgeving. In de volgende kampen gaat de moeilijkheidsgraad beetje bij beetje omhoog. Voor meer informatie over onze kampen, druk op onderstaande knop.

Meer informatie over onze kampen

 

Onze workshops

Sinds augustus 2018 hebben we ook workshops binnen ons aanbod. Deze interactieve workshops worden op locatie gegeven door onze getalenteerde en gemotiveerde monitoren. Er is keuze uit drie workshops die elk gaan over een thema dat kadert binnen de gezonde ontwikkeling van kinderen. Voor meer informatie rond deze thema’s en hoe jij zo’n workshop kan aanvragen, druk op onderstaande knop.

Meer informatie over onze workshops