Wij staan klaar voor jou

Hallo, ik ben Maya

Ik ben de organisatrice van STERKkamp. In 2015 ben ik afgestudeerd als psychologisch consulent aan de Thomas More Hogeschool. Na jaren ervaring als (hoofd)animator, merkte ik een leegte in het aanbod van kampen. Er waren heel wat algemene kampen voor kinderen en kampen voor kinderen met een bepaalde problematiek, maar een belangrijke groep werd vergeten. Kinderen die geen stoornis hebben, maar zich toch niet 100% lekker in hun vel voelen. Omdat ik de nood aan ondersteuning voor deze kinderen aanvoelde, heb ik STERKkamp vzw opgestart. En het is echt mijn passie. Met STERKkamp wil ik, samen met een super enthousiast team, kinderen die dat extra duwtje in de rug nodig hebben op een zeer laagdrempelig manier psychologische hulpverlening bieden.

Met dit concept won ik reeds de “Plezante premie voor plezante projecten”-prijs van Q-music in april 2016. Yes! Heel erg fijn!

Het STERKkamp team

Ik doe dit natuurlijk niet alleen. Naast mij staat een team van zeer enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers. Ze zijn animatoren, ze zijn therapeuten of ze zijn beide. Maar wat ze allemaal gemeenschappelijk hebben … heel erg veel energie en goesting. Ze worden geselecteerd op basis van hun persoonlijkheid, diploma en ervaring en ze zijn helemaal klaar om jullie wat sterker in hun schoenen te zetten. Tot binnenkort!

Zin om zelf monitor te worden? Top!

Voel je het al kriebelen?  Schrijf je dan in via de monitorenfiche.