Kampen op maat

Ja, we bieden kampen op maat aan, aansluitend bij de noden van jouw kind. Er zijn drie verschillende kampen waar telkens andere onderwerpen aan bod komen en waar de moeilijkheidsgraad verschilt. Het is namelijk belangrijk dat kinderen zich in STERKweek 1 eerst leren thuis voelen. Een nieuwe omgeving met nieuwe mensen kan voor sommigen wat eng zijn en daarom focussen we dus eerst op het creëren van een veilige omgeving. In de volgende kampen gaat de moeilijkheidsgraad beetje bij beetje omhoog. Jouw kind moet dus eerst STERKweek 1 gevolgd hebben vooraleer hij of zij naar STERKweek 2 kan gaan. Hetzelfde geldt voor STERKweek 3.  Je hoeft de 3 kampen niet verplicht te volgen, maar je moet wel beginnen in de eerste STERKweek.

Overzicht data en locaties

 

STERKweek 1

In de eerste STERKweek maak je kennis met Frog, de wenskikker. Hij helpt je om sterker in jouw schoenen te staan. Samen met Frog ga je op zoek naar wat jouw talenten zijn en oefen je op het leren kennen en beschrijven van jouw gevoelens. Daarnaast leert Frog je ook hoe je vrienden kan maken, hoe je goed kan samenspelen met anderen en hoe je complimentjes kan geven en aanvaarden. Op het einde van deze leuke week kennen we onszelf en onze omgeving al een stuk beter.

Deze eerste STERKweek bieden we in 2 leeftijdencategorieën aan. STERKweek 1 is voor kinderen van 7 tot 9 jaar, en STERKweek 1+ voor kinderen van 10 tot 12 jaar. Is dit iets voor jou? Top! Schrijf dan in via onderstaande knop!

Ja, ik wil graag meer info over STERKweek 1

Ja, ik wil graag meer info over STERKweek 1+

 

STERKweek 2

Als je in STERKweek 1 Frog hebt leren kennen, ben je helemaal klaar om naar STERKweek te 2 gaan. Frog helpt je dan om jouw zelfvertrouwen te boosten. Bye bye negatieve gedachten, hallo roze bril! Je leert weerbaarder te worden, maar ook hoe en wanneer je ‘nee’ moet zeggen. Door ook nog eens aan een goede lichaamstaal te werken, sta je na STERKweek 2 letterlijk sterker in je schoenen. Iedereen die STERKweek 1 gevolgd heeft en tussen 8 en 12 is, kan zich inschrijven voor STERKweek 2. Ready, Set, GO!

Ja, ik wil graag meer info over STERKweek 2

 

STERKweek 3

In STERKweek 3 komt Frog eens kijken of we alles nog weten uit STERKweek 1 en 2. Daarnaast ga je de creatieve toer op met toneeltjes, muziek, emoties en weerbaarheid. Als kers op de taart leert Frog jou wat tips rond groepsgevoel, kinderyoga en mindfulness. Klinkt leuk hè? Ben je al ongeduldig aan het trippelen? Schijf je dan vliegensvlug in!

Ja, ik wil graag meer info over STERKweek 3

 

De kampen gaan door in de herstvakantie, krokusvakantie, paasvakantie en zomervakantie, maar niet alle STERKweken worden in elke vakantie aangeboden. Hieronder volgen de data, locatie en prijs van de STERKweken.

 

 

Xaveriuscollege
Kerkendijk
2140 Borgerhout

Busleyden Atheneum
Campus Botaniek
Augustijnenstraat 92
2800 Mechelen