Onze workshops worden in 2019-2020 niet meer georganiseerd.

Er is keuze uit drie interactieve workshops die elk gaan over een thema dat kadert binnen de gezonde ontwikkeling van kinderen. De drie beschikbare thema’s zijn de volgende:

    • Talent in je klas

Deze workshop gaat over talenten en complimenten. Enkele topics die aan bod komen zijn het ontdekken en benutten van talenten en het geven en ontvangen van complimenten.

    • Stop, tot hier en niet verder

Tijdens deze workshop leren de kinderen meer over weerbaarheid en grenzen aangeven zoals bijvoorbeeld op een correct manier neen leren zeggen.

    • Samen sterk

In deze workshop gaan we dieper in op sociale vaardigheden zoals vragen om mee te spelen en wat te doen als je niet mag.

Om onze kwaliteit zo hoog mogelijk te houden, werken we per begeleider met maximum 10 kinderen. Op deze manier kunnen we het beste garanderen dat elk kind geholpen wordt en zich goed voelt tijdens de workshops, als ook om ervoor te zorgen dat de workshop een effectief resultaat kan opleveren.

Je kan een workshop aanvragen door op onderstaande knop te klikken en vervolgens het formulier in te vullen. Onderaan vind je alvast wat praktische informatie.

Ik wil een workshop aanvragen

Praktische informatie

Locatie:
Workshops worden steeds op locatie gegeven (bv. op de school).

Duur:
Workshops duren steeds twee klokuren.

Prijs:
Een groep van 1-10 kinderen: 1 begeleider, €100
Groepen van 11-20 kinderen: 2 begeleiders, €140
Een groep van van 21-30 kinderen: 3 begeleiders, €180
Indien een extra begeleider gewenst wordt, zal dit een extra €40 kosten