Wat als mijn kind allergieën heeft?

Tijdens de inschrijving vragen we heel wat informatie via een uitgebreide vragenlijst over jouw kind. Daarin zit ook een sectie over allergieën. Onze toffe monitoren zijn naast leuke mensen, ook professionals en zullen hier dus rekening mee houden. Je kan jouw kind dus met een gerust hart achterlaten.

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Ja, je kan je inschrijving annuleren. Indien je een doktersattest kan voorleggen, betalen we het inschrijvingsgeld (min 20€ administratiekosten) terug via een waardebon. Indien je om wille van andere redenen wilt annuleren minstens 10 werkdagen voor de start van het kamp, betalen we het inschrijvingsgeld voor 50% (min 20€ administratiekosten) terug via een waardebon.

Wat als mijn kind het niet leuk vindt op kamp?

Het gebeurt wel eens dat kinderen één of twee dagen nodig hebben om zich op hun gemak te voelen. Elke dag wordt er na afloop met de ouders besproken hoe jouw kind zijn dag heeft beleefd. Wat was leuk? Waar moet nog aan gewerkt worden? Zijn er problemen? Als blijkt dat jouw kind nog geen fijne tijd heeft gehad, gaan we zoeken naar manieren om hem of haar veiliger te laten voelen. In 90% van de gevallen, komen ze los op dag drie en vertellen ze vrijdagavond dat ze het jammer dat STERKkamp gedaan is.

Is mijn kind verzekerd?

Ja, uw kind is verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. Voor diefstal, schade of verlies van persoonlijke spullen is STERKkamp niet aansprakelijk.

Hoe schrijf ik in voor een kamp?

Dit kan via de website, bij ‘Onze kampen’. Selecteer de juiste STERKweek en je komt terecht op een inschrijvingsfiche. Wanneer je deze helemaal hebt ingevuld, krijg je een mailtje van mij. Ik kijk dan of er nog vrije plaatsen zijn en neem contact met jou op. Ik geef je dan de betalingsgegevens. Je inschrijving is pas voltooid wanneer we de betaling ontvangen hebben.